
کانکس کامپوزیت
کانکس کامپوزیت یک سازه بسیار زیبا با نمای کامپوزیت طراحی و ساخت توسط گروه صنعتی آسان کانکس است. که در رنگ های مختلف وجود دارد. نمای زیبای این سازه بسیار این کانکس را چشم گیر کرده است. و استفاده از نمای کامپوزیت بیشتر برای سازه هایی است. که در معرض دید هستند. برای نمای کانکس کامپوزیت از ورقه های کامپوزیت و از پنجره های دوجداره upvc استفاده میشود.
این کانکس هم همچون بقیه سازه ها دارای امکانات برقی و در صورت نیاز لوله کشی آب و … میباشد. جنس ورق کامپوزیت از دو لایه آلومینیوم و یک لایه پلاستیک پلی اتیلین تشکیل شده و با چسب پلیمیری به هم وصل شده اند. استفاده از این نما برای مشتریان بسیار سلیقه ایی است و با توجه به سلیقه مشتری ما رنگ و ورق را روی کانکس کار میکنیم.
کانکس کامپوزیت چیست؟
از دیگر محصولات گروه صنعتی آسان کانکس، کانکس کامپوزیت میباشد. کامپوزیت یکی از مصالح بین ده ها مصالح مورد استفاده در نمای ساختمان میباشد که با پیشرفت در صنعت کانکس سازی استفاده از ورق های کامپوزیت آلومینیومی در ساخت سازه ها به کار میرود.
موارد مورد استفاده
از این کانکس اغلب در مواردی که با دید مستقیم عموم مردم در ارتباط میباشد، استفاده میشود. مانند کانکس فروشگاهی در اغلب پارک ها یا شهر بازی های سر پوشیده، کانکس عابر بانک، کانکس ایستگاه دوچرخه، برخی کانکس های اداری و نگهبانی استفاده میشود.
نمای کانکس کامپوزیت
نمای بیرونی: نمای بیرونی از کامپوزیت میباشد. که در برخی از موارد میتوان از دیگر متریال ها به صورت تلفیقی استفاده نمود.
نمای داخلی: نمای داخلی کامپوزیت اغلب پی وی سی است. که به دو صورت ساده و طرح دار اجرا میشود.
از دیگر مزایای این کانکس ضد آب بودن و قابلیت شستشوی آن میباشد.
ابعاد کانکس کامپوزیت
ابعاد این کانکس بستگی به کاربری آن دارد و به دلخواه مشتریان عزیز میباشد. و در هر ابعادی قابل اجرا است.
قیمت کانکس کامپوزیت
قیمت کانکس کامپوزیت بستگی به ابعاد و متریال مورد استفاده در ساخت آن دارد. و به دلیل نوسان بسیار بالای قیمت اجناس نمیتوان قیمت ثابتی برای آن تعیین کرد. برای اطلاع از قیمت دقیق با واحد فروش آسان کانکس تماس برقرار کرده و طرح مد نظر خود را ارائه دهید کارشناسان ما پس از محاسبه دقیق پیش فاکتور طرح شما را خدمتتان ارائه میدهند.
مشخصات فنی
- اسکلت کانکس از دو بخش کلی، شاسی آن و بدنه آن ساخته شده است.
- شاسی آن از تیرآهن دور کلاف و اسکلت آن از پروفیل آهنی 40×40 یا 80×40 میباشد.
- پس از تکمیل اسکلت کانکس و پوشش دادن آن از ضد زنگ برای جلوگیری از زنگ زدگی و فرسایش آن دیوارههای بیرونی آن را با ورقهای کامپوزیت آلومینیومی پوشش داده و پس از آن پنجرههای آن نصب میشود.
- پس از نصب پنجرهها، کف کانکس را از تخته یا پارکت های ضدآب که ضخامتی بالغ بر 1/8سانتیمتر را دارا میباشد، استفاده میشود.
- عایق این کانکس ها از یونولیت چهار سانت و پشم شیشه میباشد. که هم عایق صوتی و عایق حرارتی و برودتی نیز میباشد پس از عایقکاری روی آن روکشی از پی وی سی که در طرح های مختلف میباشد پوشیده میشود.
- برق کشی کانکس به صورت روکار میباشد که پس از داکت کشی، سیمها را از داخل آنها عبور میدهند. و به کلیدها و پریزها متصل میکنند. محافظت از سیم های عبوری از داخل داکت به عهده یک فیوز مینیاتوری که در داخل سازه قرار میگیرد انجام میشود.
- درب و پنجره یو پی وی سی در ساخت کانکس استفاده میگردد.